13.05.2024.

11:01

Foto: Shutterstock/Informer/printskrin

Džet set

Saznajemo! Milijarder u Dubaiju pukao 29 hiljada evra na Miu Borisavljević! Potiče sa naših prostora, na pevačicu dao čitavo bogatstvo

Milijarder iz Sjenice pukao na Miu Borisavljević 29.000 evra, saznaje Informer! Pevačica je sa svojim suprugom Bojanom Grujićem nastupila pre dva dana u najvišoj zgradi na svetu, u Burdž Kalifi, a tom prilikom je, zahvaljujući sjajnoj atmosferi koju je napravila, izvukla ogroman novac biznismenu iz Sjenice.

- Milijarder po imenu Arif, koga svi zovu Rifko, godinama živi u Dubaiju i bavi se kriptovalutama, a srpsku muziku i naše pevače obožava. Ne propušta nijedan nastup naših izvođača, a za svoj ćef i zadovoljstvo ne žali da potroši čitavo bogatstvo - ispričao je za Informer dobro obavešteni izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

Informer

 

Kako nam je još rekao, kada god čuje da dolazi neko od naših izvođača u Dubai, on među prvima rezerviše VIP separe, koji se nalazi tik ispred bine, a onda cele večeri poručuje najskuplja pića.

- On pije samo "dom perinjon" i votku "belvedere", a cena samo jedne takve boce u Dubaiju košta i do nekoliko hiljada evra. Kada uz to dobije čitavu poslugu koja mu piće donosi s prskalicama i vatrometom, to dodatno plaća. Pare mu ne predstavljaju nikakav problem jer je milijarder, a njegov merak očito nema cenu - završio je izvor za Informer.

Kako bismo proverili ovu priču, kontaktirali smo sa jednim od organizatora ovog koncerta, koji nam je priču i potvrdio i dostavio račun biznismena iz Sjenice na uvid.

- Tačno je da je Rifko najveći potrošač na svim nastupima koje sam do sada organizovao. Samo na koncertu Aca Pejovića, koji je bio pre tri nedelje, iskeširao je neverovatnih 115.000 evra! To je bio najveći račun ikada napravljen u ovom klubu i na jednom takvom nastupu - rekao nam je Đorđe Pešić iz organizacije "Balkan mjuzik ivents".

Mia Borisavljević, koja je sa suprugom i dalje u ovoj arapskoj zemlji, samo je kratko prokomentarisala da će nastup u najvišoj zgradi na svetu pamtiti dugo.
- Sjajno smo se proveli i uživali do jutra. Rado ćemo doći opet, publika u Dubaiju je sjajna - rekla je Mia Borisavljević za Informer.