13.05.2024.

12:51

Foto: Printscreen Instagram karleusastar

Džet set

"Kao da sam najavila snimanje pornića!" JK nam otkrila sadržaj njenog OnliFens profila: Milioni uzdišu za najvećim seks-simbolom, evo šta ona kaže

Jelena Karleuša, nakon omanjih smetnji kada je reč o njenom Instagram nalogu, na kojem je prati nekoliko miliona ljudi, najavila je da otvara profil na platformi za odrasle OnliFens.

Ova vest odjeknula je poput bombe, i u trenutku postala vodeća tema kada je reč o domaćem šou-biznisu.

Kako su odmah krenule brojne spekulacije, a bilo je i onih koji su se ponadali da će na pomenutom sajtu najpoželjniju pevačicu na ovim prostorima viđati "u akciji", pozvali smo muzičku zvezdu, koja je ove navode prokomentarisala:

Instagram je pooštrio pravila i sankcioniše svaki eksplicitniji sadržaj, pa čak i fotografije u bikiniju. Otud ja na OnliFensu. Reakcije su kao da sam najavila snimanje pornića, svašta - bila je kratka Jelena Karleuša za Informer.

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno je bila gošća emisije "Kolegijum" na Informer TV, kada je govorila na brojne teme, ali i ekskluzivno najavila da je u pregovorima o snimanju filma po motivima njenog života.

- Otkriću vam ekskluzivu. U pregovorima sam da samu sebe glumim u filmu. Vrlo aktivno pričam o tome. Ja i jedan naš vrlo poznati glumac bismo dobili glavne uloge - rekla je Jelena Karleuša pred kamerama Informer televizije. 
 

Tagovi:
Jelena Karleuša onlifens