13.05.2024.

19:18

Foto: Printskrin video/Milos Rafailovic

Džet set

Muškarac uhapšen na promociji Milice Pavlović: Od pevačice ni traga ni glasa, gosti ostali u šoku (VIDEO)

Pevačica Milica Pavlović izašla je iz medijske ilegale i najavila tri potpuno nove pesme. Povodom novog projekta "Milijarda" pevačica je za predstavnike sedme sile upriličila druženje pored reke, a sam početak događaja sve je ostavio u šoku.

Informer

 

Naime prvo su na predviđenu scenu muškarci u odelima doneli staklenu kutiju, u kojoj se predpostavljamo nalazi "Milijarda", a onda je sasvim neočekivano maskirani razbojnik pokušao da je ukrade!

Informer

 

Na svu sreću pripadnici policije brzo su reagovali i uhapsili ga, a Milica se obratila novinarima.

Naravno, sve je dobro smišljeni performans u režiji mlade zvezde koja ne krije svoju ljubav prema scenskoj umetnosti i dramskim momentima, koje uključuje i u svoje koncerte.

Informer

 

Podsetimo, nakon milijardu pregleda na jutjubu pevačica Milica Pavlović je odlučila da se svojoj publici, koja je uz nju svih ovih 12 godina, oduži izdavanjem novog EP-a pod nazivom "Milijarda".

Na novom izdanju se nalaze tri potpuno nove pesme, remiks jedne njene stare, kao i lajv izvođenje jedne pesme sa njenog prvog solističkog koncerta "Lav", održanog 23. decembra prošle godine u beogradskoj Areni.