13.05.2024.

18:48

Foto: Miloš Rafailović/Profimedia

Džet set

Milica prvi put o Grkinji koja joj je maznula hit: Pavlovićeva za Informer ispričala ko će se baviti ovom krađom (VIDEO)

Mlada zvezda veoma je zadovoljna promocijom koju je počela nesvakidašnjim performansom.

- Uvek želim da smislim i izvedem nešto novo, drugačije, radiću sve dok budem mogla da iznenadim svoju publiku. Oni su na to navikli i ništa manje ih ne bi zadovoljilo - rekla je Milica i dodala da problem sa inspiracijom nema jer kad nešto voliš onda je sve moguće.

Informer

 

Pred Milicom je nastavak koncertne turneje, a u repertoar će uvrstiti i nove pesme koje je danas predstavila.

- Zakazan je Zagreb 21. juna, pre toga je Spens 15. juna, uskoro ćemo objaviti i datum Sarajeva i drugih većih gradova. Radujem se koncertnoj turneji, ova turneja dosta košta, ali sam prihvatila da to bude jedan korektan minus iz kog ću se vaditi do početka sledeće godine - rekla je Pavlovićeva.

Informer

 

Pevačica kaže, da je njena publika navikla na spektakl u koji ona uloži krv, suze i znoj.

- Oni to zaslužuju. Biće bolje od koncerta u Areni, imaćemo nove pesme na repertoaru, novu koreografiju, vizuale - istakla je Milica pa se osvrnula na vreme koje je provela u medijskoj ilegali.

Informer

 

- Tada sam osećala da bi trebalo da se povučem malo... Dva albuma za godinu dana, mnogi koncerti, ma svega je bilo. Poželela sam da se odmorim, otišla sam sama na letovanje mesec dana. Plivala, masirala se, telefon koristila smao jednom u dve nedelje. Stalno sam slušala "Praštaj" i plakala sam svaki dan. Ona budi neku nenormalnu emociju - ispričala je mlada zvezda kako je provela poslednje mesece.

Informer

 

Poslednjih dana se pričalo, a Informer je prvi i pisao da je njen hit "Tačno tako" bez dozvole autora i izvođača, snimila grčka pevačica, Ivi Adamu. 

- Upućena sam u tu priču, čula sam se i sa Fivosom, to je njegovo delo. Baviće se on time. Naravno mene je zvao za dozvolu i da vidi šta ja mislim o svemu tome. Da pustimo samo da prođe neki period pa ću vrlo rado podeliti sa vama šta se dešava - rekla je Milica.