Autor: Informer/A.S.

13.05.2024.

20:16

Foto: ATAimages

Džet set

"Gledam svoje dete koje se godinama trudi..." Ceca zbog Veljka završila u suzama, pevačica nikad iskrenija o nasledniku

Sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović nedavno je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u boksu, na šta je njegova majka izuzetno ponosna. 

Ceca je istakla da ju je obuzela lavila emocija kada je njen sin osvojio prestižnu nagradu, kao i da se nije trudila da ih sakrije. 

Informer

 

- Osvojio je bronzanu medelju na Evropskom prvenstvu u boksu, na koju sam izuzetno ponosna, kako ja, tako i čitava naša porodica. Zvezda je upriličila prijem, bokserski klub, zato što je to prva osvojena medalja na Evropskom prvenstvo, a on je Zvezdin bokser. To meni kao roditelju može da imponuje i to su mnogo lepe stvari, na šta sam jako ponosna - rekla je pevačica. 

Pevačica je istakla da nije mogla da obuzda emocije kada je videla da je njen sin osvojio medalju. 

Informer

 

- To kada je osvojio medelju, to je bila bujica emocija, gledam svoje dete koje se godinama trudi da postigne to što je postigao i naravno da su krenule emocije iz mene, to su bile suze radosnice. Nisam, jednostavno, htela da ih krijem, uživala sam u njegovoj pobedi - istakla je ona, a na pitanje šta mu je poručila kasnije, kada su ostali sami, Ceca kaže:

- Pa nema šta da mu poručujem, mi živimo zajedno tako da svakodnevno pričamo na svaku temu. Samo sam mu rekla: "Znaš, učinio si me jako ponosnom"  i on je rekao: "Hvala, majko". Znam da zna šta je osećam - ispričala je Ceca za Telegraf.