14.05.2024.

07:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Skroz sam remontovana": Suzana Mančić iskreno o svim svojim plastičnim operacijama

Skroz sam remontovana, kaže Suzana Mančić (67). Poznata voditeljka ne krije da je nedavno operisala kapke, kao i da je zatezala lice. Rezultati nakon zahvata su sjajni, a ona je podelila svoje iskustvo sa čitaocima Informera kako bi ohrabrila i informisala žene koje su nezadovoljne svojim izgledom da se podvrgnu istim.

Informer

 

- Nemam ništa protiv estetskih korekcija, smatram da žena treba da vodi računa o svom izgledu i kada dođe u neke godine. Ja sam skroz remontovana! Otvoreno pričam o tome jer to ne treba da bude tabu tema, želim da podignem svest o tome i ohrabrim žene koje nisu zadovoljne sobom da se obrate najboljim stručnjacima kako bi bile potpuno zadovoljne - rekla je Mančićeva i objasnila kako je prošla intervencija kapaka:

- Sve je prošlo u redu, kapke mi je operisao Rus, a sam proces je bio čak i ugodan, to mogu slobodno da kažem. Nisam krila ni da sam pre četrdeset godina prva ugradila silikone - pohvalila se uz osmeh večita "loto devojka".

Informer

 

Šarmantna voditeljka, otkad se pojavila na malim ekranima, važi za seks-simbol, a tome su najviše doprineli njeno zgodno telo i bujno poprsje za koje je zaslužan hirurg iz Nemačke.

- Želela sam da povećam obim grudi, pa sam sela u žuti "jugo" i uputila se pravo u Minhen. Najbolji stručnjak u to vreme me je operisao, silikone sam platila oko 4.000 evra. Nikada kasnije nisam radila grudi, pažljivo se brinem o njima. Jedan moj prijatelj često u šali zna da kaže: "Tako je to kad Nemac namesti."

Zbog zdravstvenih problema sa kukovima i nesnosnih bolova koji su je dugo mučili Suzana je morala da operiše i njih.

Informer

 

- Imala sam jake bolove. Jedva sam stajala, pa sam otišla na operaciju kukova. Proces oporavka nije dugo trajao, a nakon operacije sam se preporodila. Treniram, šetam, radim vežbe, ponovo se osećam kao devojčica. Mnoge bake i deke me često zaustave na ulici i pitaju me kako je prošla ta intervencija, a ja im onda rado sve objasnim i ohrabrim ih da urade isto, uvek volim da pomognem ljudima kada mogu - zaključuje Mančićeva za Informer.

Suzana: Suprug me obasipa komplimentima

Lepa voditeljka je u braku sa grčkim biznismenom Simonom Ocomokosom, za koga Suzana kaže da joj je uvek velika podrška u teškim trenucima, ali da on do sad nije primetio da se podvrgla estetskim operacijama. Sa druge strane, kako kaže, uvek primeti kada nabaci koji kilogram viška.
- Suprug primeti da li sam se ugojila ili smršala, a onda mi kaže: "Mančić, smršala si, divno izgledaš." Mogu da se pohvalim da me često obasipa komplimentima - rekla je Suzana za Informer.