13.05.2024.

23:07

Foto: Informer

Džet set

"Hoće da me proglase ludim!" Prva izjava Marka Miljkovića nakon napuštanja "Laze" (FOTO/VIDEO)

Bivši zadrugar, a sadašnji jutjuber i suprug Lune Đogani, Marko Miljković, večeras je u pratnji policije, sa lisicama na rukama, prvo doveden u Urgentni centar, gde su izvršeni pregledi, a zatim je odveden u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević" na dodatna ispitivanja.

Informer se nalazi na licu mesta, a kako naš novinar javlja, Miljković je upravo, u pratnji policajaca, napustio psihijatrijsku ustanovu, te je sproveden do patrolnog automobila.

Kako saznajemo, policija Miljkovića sprovodi u stanicu, gde će jutjuberu uzeti izjavu.

Marko je vidno izrevoltiran i sve što je uspeo da izusti, odmah po izlasku iz psihijatrijske ustanove, jeste:

- Hoće da me proglase ludim.

Podsećamo, do incidenta je došlo još u toku današnjeg dana, kada je Miljković došao u sukob sa komšijama kojima je, nakon svađe, koja traje već neko vreme, bacio 60 jaja na terasu.

Policija je Miljkovića dovela u Urgentni centar, o čemu je Informer prvi pisao, a zatim su ga sproveli do psihijatrijske ustanove "Laza Lazarević" zbog dodatnih pregleda.

Suprug influenserke, Lune Đogani, sve vreme je vidno uznemiren i izrevoltiran, a u Urgentnom je pravio šou i pričao o tome kako vest o njegovom hapšenju već ima preko 53.000 pregleda.

Ono što je svima zapalo za oko, jeste da je Miljkovićeva majica pocepana, a nije poznato da li je došao i u fizički sukob sa komšijama, ili se opirao hapšenju.

Marko Miljković trenutno se nalazi u policijskoj stanici.