14.05.2024.

09:38

Foto: You Tube Printscreen/Informer

Džet set

Marko pre sedam meseci bacio saksiju s terase! Kamere sve snimile, Gagi pokušao da ga spreči! (VIDEO)

Marko Miljković sinoć je, najpre, terasu svojih komšija gađao sa 60 jaja, nakon čega je ušao s njima u sukob zbog čega je reagovala policija. Miljković je priveden zbog remećenja javnog reda i mira, a potom i zadržan u policijskoj stanici Novi Beograd nakon nasrtaja na službeno lice. 

Informer

Međutim, ovo Marku nije prvi put da je pravio haos u stanu, a on je naime pre sedam meseci bacio i saksiju s terase kada je slavio rođenje druge ćerke Lane. Miljković se tada veselio sa svojim tastom Gagijem Đoganijem i u jednom trenutku izašao na terasu svog stana gde se najpre skidao, vikao, a potom dohvatio i saksiju s cvećem. Iako je Gagi tada pokušao da ga spreči da baci težak predmet s terase, u tome nije uspeo i cveće je završilo na betonu. Nešto kasnije polomljenu saksiju sa zemljom i cvećem pokupila je komšinica koja je tuda prolazila.

Informer

Novinarske ekipe koje su se zadesile tada ispred zgrade Marka Miljkovića i njegove supruge Lune, ovaj momenat su i usnimile i tada to niko nije smatrao za nešto strašno jer se jutjuber radovao rođenju deteta.

Informer

Međutim, sinoć je došlo do ozbiljnog incidenta u kojem  je Marko ušao u sukob sa komšijama iz stana iznad njegovog, za koje je tvrdio da mu "bacaju pomije s terase". On je revoltiran ovim, prema sopstvenom priznanju, na njihovu terasu bacio 60 jaja, a potom je reagovala policija. Miljković je priveden sav izgreban i s pocepanom majicom. On je sinoć najpre odveden u Urgentni centar na pregled, a potom i u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Nakon detaljnih pregleda, Marko je dao izjavu u policiji gde je zadržan što je jutros i potvrđeno iz tužilaštva:

Informer

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rodjen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine - piše u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.