14.05.2024.

10:15

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Miljković pre Lune bio sa ovom fatalnom crnkom: Posle prekida romanse nestala je iz javnosti, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Posle haosa u zgradi u kojoj živi, Marko Miljković završio je u Urgentnom, zatim na Klinici za psihijatriju "Laza Lazarević" i na kraju prenoćio u policiji. O njemu od sinoć ne prestaje da se priča i piše.

Informer

 

Bivši rijaliti učesnik i muž Lune Đogani, pre nego je postao deo džet seta bio je di-džej i puštao muziku u klubovima. Učešće u rijaliti programima donelo mu je slavu, a u poslednjem je upoznao i sadašnju suprugu Lunu Đogani, s kojom ima dve ćerke.

Informer

 

Pre Lune, Marko je bio u vezi sa još nekim poznatim damama. Svi se sećaju njegove romanse sa Enom Popov, jer je bila prva koja se odvijala pred očima milionskog auditorijuma, ali manje je poznato da je u rijalitiju "Parovi" Marko ušao u vezu sa zgodnom crnkom Deom Tošić, koja je kasnije nestala sa javne scene i promenila život iz korena.

Dea je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram gde često objavljuje fotografije sa putovanja, a neretko objavi provokativnu fotografiju koja nikoga ne ostavi ravnodušnim.

Ona radi kao di-džej i uživa u putovanjima po svetu. 

Podsetimo, Miljković je noćas zadržan u policijskoj stanici jer je pretio policijskim službenicima i vređao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na jednog policajca. Kako sada Informer nezvanično saznaje, Miljković će u pritvoru provesti 48 sati, tokom kojih će biti saslušan od strane javnog tužioca.