14.05.2024.

12:44

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Privatna arhiva

Džet set

Milica Pavlović poslala poseban poklon Sandri Africi! Pevačica okupila estradu, a prvi put pokazala majku

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, sinoć je organizovala promociju novog albuma "Zaboravljena lutka", a među poznatima koji su došli i proslavili s njom su bili Sloba Radanović, Kaja Ostojić s verenikom, Zorana Mićanović i MC Stojan, Sofija Šašić i njena majka Sonja, Milica Jokić i mnogi drugi.

Informer

 

Sandra je dobila veliki broj poklona, ogromnu tortu od menadžera i nekadašnjeg emotivnog partnera Aleksandra Moskovljkevića Mikiše,  ali i raskošne bukete cveća. Posebno iznenađenje stiglo joj je koleginice. Naime, Milica Pavlović poslala je Sandri tortu u crvenoj boji u kojoj je i ceo Afrikin album, te se ova poslastica savršeno uklopila u ceo koncept njene promocije. 

Informer

Osim Milice Pavlović, poklon je poslala i Rada Manojlović u vidu korpe s ružama i šampanjcem, što je Sandru veoma obradovalo. 

Informer

Afrika je sinoć zablistala u crvenoj haljini, a na promociju je došla u automobilu marke "mercedes" koji košta vrtoglavih 180.000 evra! Reč je o automobilu njenog menadžera Mikiše. A Sandra je prvi put pokazala i majku, ali i sestru za koje je veoma vezana. 

Informer

Pevačica je neavno priznala da je imala dosta problema s jednom pesmom koju je veoma želela da snimi:

- Namučila sam oko jedne pesme na albumu, jer je sve bilo problem. U pitanju je "Azis i Glorija", jako popularna pesma, kao kod nas što su "Jorgovani". Bukvalno dvadeset godina niko nije mogao da je kupi i da uzme autorska prava od naših pevača, a zvali su mnogi. Ja sam dobila jer sam nazvala taj dan i dva dana je trebalo da istekne taj ugovor. Vi ne znate šta se sve izdešavalo u ta dva dana. Još neke moje kolege su zvale kad su čule da sam ja zvala i onda su mnogi potrčali i oni da je kupe. Na kraju sam je ja dobila - rekla je Sandra.