14.05.2024.

11:57

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Nikolina Pišek za Informer nakon što je Miša Grof zamenio brave na stanu: "Bog me spasio da ga ne gledam"

Nikolina Pišek i sudskim putem dobila je pravo da uđe u stan u centru Beograda u kojem je živela sa pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

Hrvatska voditeljka se putem društvene mreže Instagram oglasila fotografijom, na kojoj nekolicina ljudi pokušava da pristupi nekretnini, međutim, to im je onemogućeno jer su, kako se navodi, brave zamenjene, niti im bilo ko otvara vrata.

Ovim povodom, Nikolina Pišek se ekskluzivno za Informer oglasila i otkrila šta se tačno dešava.

Informer

 

- Moj advokatski tim, javni beležnik, svedoci i sudski veštaci pokušali su da uđu u stan u Knjeginje Zorke u kojem sam živela sa Vidojem. Uprkos sudskom rešenju, oni nisu pušteni - rekla je Nikolina za Informer, a s obzirom na to da je u nizu storija navela da ju je Bog spasio, pitali smo je na šta misli:

- Mislim naravno na Mišu Grofa. Bog me spasio da ga ne gledam - priča Pišekova, pa se osvrće na Mišinu izjavu da se trenutno nalazi u vikendici, u kojoj odmara, te da bi joj otvorio da je znao da dolazi:

Informer

 

- Dobio je sudsko rešenje, a vikendicu nema. Nigde nisam dolazila, u Zagrebu sam i usred sam selidbe - zaključila je Nikolina Pišek za Informer.