14.05.2024.

19:39

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Ponosna sam na svoju sestru"! Nataša Rodić ne može da sakrije sreću nakon što je Bogdana donela na svet trećeg sina!

Uveliko se sprema slavlje u domu Ražnatovića, budući da je Cecin sin Veljko danas dobio treće dete - sina, kom su on i njegova supruga Bogdana dali ime Isaija!

Informer

 

Ražnatovići su danas obišli Bogdanu u porodilištu, a to su učinili i Rodići - Bogdanu je obišla majka Danijela s ćerkama Bojanom i Natašom, koja se sada oglasila. Ponosna tetka ne krije uzbuđenje.

- Svako dete nova radost! Osećam se presrećno i uzbuđeno! Veoma sam ponosna na svoju sestru kako je iznela svoju trudnoću - rekla je Nataša.

Informer

 

Podsetimo, Ceca je takođe otkrila prve impresije nakon rođenja trećeg unučeta.

- Bogu hvala, sve je super. Ja sam još uvek uzbuđena. Ovo je najlepši osećaj na svetu. Bebac je sladak i meden, videla sam fotografije. Krstan je bebiron i još uvek nije svestan, ali Željko jeste i raduje se. Sada snajka treba da se odmori i oporavi - govorila je Ceca i otkrila da li je učestovala u odabiru imena za naslednika:

Informer

 

- Naravno da ne, to su njihova deca i oni trebaju da biraju imena. Ja sam za svoju decu sa mužem sama birala imena - rekla je pevačica danas kada je došla sa Veljkom da obiđu Bogdanu u porodilištu.