Autor: Informer/A.S.

14.05.2024.

19:12

Foto: Foto: Miloš Rafailović/Cile

Džet set

Da li je Kija ovu poruku uputila Slobi?! Pre tačno sedam godina su se zavetovali na večnu ljubav, a onda je cela Srbija brujala o njegovoj prevari (FOTO)

Voditeljka na Informer televiziji, Kija Kockar venčala se 14. maja 2017. godine u zrenjaninskoj crkvi sa pevačem Slobom Radanovićem, od kog se razvela 2018. godine. 

Informer

 

Ona je sada, na svom Instagram profilu, na godišnjicu njihovog venčanja podelila objavu za koju svi misle da je posvećenja upravo njenom bivšem suprugu, Slobi. 

Informer

 

- Podržite ga kada mu je najteže i gledajte kako vas vara kad mu je najbolje - pisalo je u objavi. 

Podsetimo, Sloba i Kija su pre venčanja bili skoro 5 godina u vezi, a do kraha braka je došlo nakon pevačevog ulaska u rijaliti "Zadruga". Naime, on je svoju suprugu, Kristinu, na nacionalnoj televiziji prevario sa rijaliti učesnicom Lunom Đogani, a njihova veza je bila kratkog daha. 

Informer

 

Nakon javne preljube, voditeljka je ušla u rijaliti, u kom je i pobedila, a nedugo nakon izlaska iz "Zadruge" je i okončala svoj brak. 

Sloba je tokom boravka u rijalitiju bio povezivan sa raznim navodim aferama i prevarama dok je bio sa Kockarevom u braku i vezi.