Autor: Informer/G.T./A.S.

14.05.2024.

23:09

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"To je žena zmaj": Ceca otkrila kako se Bogdana oseća nakon porođaja, a evo šta je pevačica rekla za ime svog unuka (VIDEO)

Pevačica Ceca Ražnatović danas je postala baka još jednog unuka kom su njen sin Veljko Ražnatović i snajka Bogdana dali ime Isaija. 

Ceca je istakla da joj je danas bio posebno buran dan, ali da je i pored svega presrećna jer je njen porodica postala bogatija za još jednog člana. 

Informer

 

- Danas mi je fenomenalan dan. Ustala sam u osam sati, išla da podržim snajku na porođaju, pa sam odatle trčala kući kako bih završila sve pripreme oko slavlja, pa sam otišla da snimim emisiju i onda recite da ja nisam super žena. Pored toga sam i pevala sve do sada. Ali dobro, ne rađaju se bebe svaki dan, doduše kod nas se rađaju svake godine - rekla je kroz smeh Ceca, pa dodala: 

- Presrećni smo svi, imamo puno gostiju koji su došli sa nama da proslave, tu je naravno i porodica. Ne postoji ništa lepše što može da se desi čoveku od proširenja porodice - ispričala je ona. 

Informer

 

Pevačica je otkrila kako se oseća njena snajka nakon  prođaja. 

- Snajka je odlično. Čule smo se više puta danas, brzo se probudila iz anestezije, to je žena zmaj, nisam ni sumnjala - ispričala je ponosno Ceca, pa otkrila da li bi volela da Veljko i Bogdana dobiju devojčicu. 

- To je Božija volja, ali bilo bi lepo da imaju i devojčicu - rekla je ona. 

Informer

 

Za kraj, Ceca je priznala da joj se mnogo sviđa ime koje su Bogdana i Veljko dali svom sinu. 

- Ime mi je prelepo, nesvakidašnje je. Ja sam bila oduševljena kad sam čula da će se beba tako zvati - izjavila je ona. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.