15.05.2024.

10:34

Foto: printskrin video

Džet set

EKSKLUZIVNI PAPARACO! Karleuša u Dubaiju gola i nauljena u perverznim pozama - uhvaćena na plaži, od ovog tela može da se rikne (VIDEO)

Jelena Karleuša trenutno se sa ćerkama i najbližim saradnicima nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a kao i svaki prethodni put, i sada je odsela u jednom od najskupljih hotela u Persijskom zalivu. 

Uprkos tome što u Dubai odlazi kako bi se odmorila i pobegla od neprestanog haosa koji je okružuje u Beogradu, "oštro oko" Informerovog paparaca sada je snimilo muzičku zvezdu kako se provodi na plaži.

JK je u minijaturnom bikiniju šetala i đuskala uz ritmove koji su dopirali iz hotelskog bara, a vrhunac seksepila usledio je kada je odlučila da se odmori na obližnjoj ležaljci.

Srpska seks-bomba, tom prilikom, u najrazličitijim pozama pokazala je sav raskoš svog izvajanog tela, a do izražaja posebno je došla njena bujna guza.

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno je najavila da će otvoriti nalog na platformi za plasiranje provokativnih fotografija, OnliFens. S obzirom na to da su mnogi pomislili da će pevačica otići korak dalje, te da ćemo je gledati u eksplicitnim izdanjima, ona je za Informer otkrila šta je posredi.

- Instagram je pooštrio pravila i sankcioniše svaki eksplicitniji sadržaj, pa čak i fotografije u bikiniju. Otud ja na OnliFensu. Reakcije su kao da sam najavila snimanje pornića, svašta - rekla je Jelena Karleuša za Informer.