15.05.2024.

10:56

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Luna zbog Marka već dva dana na lekovima? Đoganijeva ne prestaje da plače: "Ko zna kako će se ovo završiti"

Marko Miljković i Luna Đogani venčali su se i dobili dve devojčice nakon izlaska iz rijalitija u kome su se upoznali, te započeli miran porodični život.

Informer

 

Međutim, Marko je ipak "ušao u crveno" zbog svađe sa komšijama iz zgrade, na koje se žalio jer su mu "bacale pomije na terasu". Miljković ima je uzvratio tako što je njihovu terasu gađao jajima, ali je komšija demantovao njegovu priču.

Informer

 

Marko je zbog ovog incidenta priveden, nakon čega je odvezen u Urgentni centar u kojem je bio u pratnji policije i sa lisicama na rukama, a potom je odveden na Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" gde su mu obavljeni pregledi. Miljković je testiran i na alkohol i narkotike, a njegovu suprugu Lunu sve to je veoma potreslo.

Informer

 

Naime, Luna prolazi kroz agoniju zbog svega što im je Marko priredio. Kako pišu mediji, ona je dva dana pod lekovima zbog stresa, te ne može da dočeka da se suoči sa njim kako bi joj objasnio zbog čega je sve to uradio.

- Luna je besna jako, plače i razočarana je. Ostavio ju je samu sa decom i napravio haos. Pritom, sve to je uradio u alkoholisanom stanju. Nije joj jasno šta mu je kvrcnulo u glavi da uradi tako nešto. Njen otac je najviše uz nju, ali svi su zgroženi Markovim ponašanjem. On će izaći iz pritvora, ali ko zna kako će se sve ovo završiti među njima - rekao je izvor za Blic.