15.05.2024.

15:30

Foto: video printscreen

Džet set

(VIDEO) Marko Miljković pušten iz pritvora! Jutjuber se obratio medijima, pa pomenuo i porodicu

Marko Miljković je, nakon dva dana, pušten iz pritvora u koji je dospeo nakon burne svađe sa komšijama. Jutjuberu se na teret stavljaju remećenje javnog reda i mira, ali i ometanje službenog lica u obavljanju službene dužnosti.

Naime, Miljković se, pre dva dana sukobio sa komšijama zbog toga što su, kako je rekao "bacali pomije" na njegovu terasu, te je izrevoltirani jutjuber uzvratio tako što je na njihovu terasu bacio 60 jaja.

Miljković je isto veče, u pratnji policije, odveden u Urgentni centar, a zatim je sproveden i do Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Marku je, nakon toga, određeno policijsko zadržavanje u trajanju od 48h, a Miljkoviću se, kako smo saznali, na teret stavlja remećenje javnog reda i mira i ometanje službenog lica u obavljanju službene dužnosti.

Jutjuber je danas, u ranim jutarnjim časovima, doveden kod tužioca, a zatim je, nekoliko sati kasnije, izveden i pred sudiju.

Nakon što je dao izjave, Miljković je pušten, te je odmah po izlasku dao i prvu izjavu.

Moraćete da sačekate za bilo kakve izjave, jer moram da se konsultujem sa advokatima i da vidim koliko je šta ispravno i šta govoriti u kom vremenu. Sve što ste čuli do sad čuli ste, ako bude bilo potrebe neke stvari koje su mediji pisali ću da demantujem, hvala vam na razumevanju. Najbitnije mi je da se što pre uputim ka mojim curicama. Ja sam dobro, samo mi nedostaju deca i žena - rekao je Marko prilikom napuštanja zgrade Trećeg opštinskog suda.