15.05.2024.

18:21

Foto: Informer

Džet set

Miljković se vratio u stan, a evo šta radi komšija: Izašao na terasu pa se odmah prihvatio ovog posla (VIDEO)

Jutjuber je po izlasku ispričao da jedva čeka da se vrati svojoj porodici i odmah se uputio u svoj dom, gde ga je ekipa Informera i sačekala. 

Nekoliko minuta po dolasku u stan Marko je izašao na terasu, sa koje je nervozno nekoliko puta ljutito pogledao u pravcu pripadnika sedme sile. 

Informer

Marko je zatim nervozno zapalio cigaretu, a društvo u tom momentu pravio mu je svekar, Gagi Đogani, ali i Lunina mlađa sestra, Nina. Nedugo nakon toga, na terasi se pojavila Luna i sve ih uvela u stan.

Za to vreme na terasi iznad njih kod komšija s kojima je Miljković ušao u sukob odvijalo se pravo generalno raspremanje terase.

Komšija je metlicom čistio terasu, a da li je toliko pedantan ili je samo hteo da pogleda šta se dešava ispred zgrade ostaje da vidimo.

Podsetimo,  Marko Miljković ušao je u sukob sa komšijom, nakon čega je na njegovu terasu bacio čak 60 kokošjih jaja. Ubrzo je reagovala i policija, a jutjuber je, u pratnji policije, sa lisicama na rukama, sproveden u Urgentni centar, a zatim odveden i u "Lazu Lazarević", kada mu je određen pritvor u trajanju od 48 sati.