15.05.2024.

18:57

Foto: Foto:Aleksadar Jovanovic Cile/shutter

Džet set

"Sve je bolje od kokošinjca u kom si varao Kiju!" Sloba prozvao kolegu, pevača brutalno ponizili zbog afere sa Lunom Đogani

Nemo Metler trijumfovao je u subotu, 11. maja, na "Pesmi Evrovizije", međutim, mnogo je onih koji negoduju zbog pobede kontroverznog, nebinarnog, Švajcarca.

Veliki broj ljudi je izašao u javnost sa osudama, a jedan tih koji su otvoreno izrazili nezadovoljstvo jeste i Sloba Radanović, koji se oglasio putem društvene mreže Instagram.

Radanović je, naime, pre nekoliko dana poručio da "mi nismo, niti ćemo ikada biti ovo" i "ako je ovo svet, neka smo mi konzervativci", a na ove njegove reči, ubrzo je usledila brutalna reakcija tviteraša, o kojoj se i danas priča.

U nizu onih, ne preterano blagonaklonih, titova o folkeru, na posebnu je pažnju naišao onaj koji se ticao njegove famozne afere sa Lunom Đogani, kada je pred očima miliona prevario tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar.

- Slobice, sve ovo je bolje od onog kokošinjca u kom si učestvovao i varao ženu na pola metara od tebe, veruj mi - glasi samo jedan u nizu komentara na račun Radanovića.