15.05.2024.

19:58

Foto: Društvene mreže/Dejan Milicevic

Džet set

Dara Bubamara pokazala brutalan pogled iz stana na Dedinju: Uložila milione u nekretnine, na ovoj joj svi zavide (FOTO)

Dara Bubamara na estradi je više od tri decenije i nikada nije krila da je za to vreme zaradila mnogo novca.

Pevačica je, prema sopstvenom priznanju, najviše ulagala u nekretnine, a sada je putem svog Instagrama pokazala kako izgleda pogled iz jedne od najskupocenijih, stana koji je pazarila na Dedinju. 

Folkerka je, naime, snimila zelenilo koje se pruža ispred zgrade u elitnom beogradskom naselju, ali i prostrani vrt koji se nalazi u sklopu objekta. Komentari su se samo nizali, a neki od njih su: "To, Daro, carice!", "Sve si sama stekla", "Prelep pogled" i drugi.

Podsetimo, Dara Bubamara je u ekskluzivnom intervjuu povodom Prvog maja, koji je dala Informeru, govorila o sukobu sa Slobom Radanovićem zbog pesme "Infarkt duše".

- Slobin album nisam čula, a i ne zanima me. Pesma koju je objavio kao svoju je Marina Tucaković pisala za Željka Nikolića i mene. Sa Marinom sam se, dok je bila živa, čula i mnogo smo pričale o numeri, a on posle istu prisvaja i objavljuje je kao svoju. Kakvi su, bre, to fazoni?! Kakve su to laži?! Radanoviću sam pomogla kada mu je bilo najpotrebnije, snimila duet sa njim, a on me nikada nije pozvao i pitao: "Jel' to istina?". E, zato mu album nije ni "prošao". On mene sada, kao, hvali i govori da me voli, a jedino što treba je da se poklopi i ćuti! Pravi se lud u emisiji, a slao je moj demo-snimak Ceci Ražnatović i nudio da snime kompoziciju zajedno. Ono što bih poslednje rekla je da ja nisam lažnjak i pokvarena i smrdljiva kao on, da nekome mislim loše, a posle odem na televiziju i izjavim da ga volim.

Tagovi: