15.05.2024.

20:36

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Gori Beograd zbog Džehve! Obukla usku haljinu, dekolte se usekao u silikone - sve kipi, ma brutalna je (GALERIJA)

Teodora Džehverović organizovala je večeras u Beogradu promociju albuma "Žena bez adrese".

Pevačica se pred okupljenim pripadnicima sedme sile pojavila u elegantnoj haljini do poda, posutoj kristalima, a od prisutnih nema ko nije komentarisao njenu vitku liniju, ali i bujne silikonske grudi. 

Teodora je radila i na frizuri i šminki, te je sada njena kosa za nijansu tamnija, a sve je "zaokružila" elegantnim talasima. 

Podsetimo, juče, 14. maja, u rjaliti programu "Elita 7" došlo je do sukoba između majke Teodore Džehverović, Gordane, i njenog bivšeg dečka, Anđela Rankovića.

S obzirom na to da je Goca i te kako temperamentna, nije mogla da ostane imuna na dešavanja prethodnih dana, te je rijaliti učesniku sve sasula u lice, i poručila da prekine da pominje Teodoru.

- Pričao si meni za Teodoru, nemoj da lažeš sada - govorila je Matora.

- Pričao si svojoj drugarici o Teodori, dosta mi je toga. Ne dam moje dete, ti si nju ponižavao kako te nije sramota - kazala je Džehva.

- Od mene niste dobili nikada ružni reč, tvoji drugari pominju - zapenio Anđelo.

Informer

 

- Ma ti nju pominješ, pričao si kako smo te iskoristili - vikala je Džehva.

- Šta sam bre rekao - odgovorio je Anđelo.

- Štitio si ti nju i ona tebe, ali ti si dozvolio da nju vređaju, ona je naziva ku*vom, pričaj ti i živi svoj život, a ne moje dete. Svi mi znamo šta si rekao svojoj drugarici, ponizio si mi dete - vikala je Džehva.

- Ona je rekla da su njegove devojke bile ku*ve - rekla je Goca i pokazala na Anitu.

- Ja imam pravo da kažem šta želim, njegova bivša devojka je takva, može biti bilo ko i Teodora Džehverović - govorila je Anita.

- Alo bre ti još voliš Teodoru, zato ova tvoja i skače - dobacila je Bojana.