15.05.2024.

22:25

Foto: Zoran Sinko

Džet set

MC Stojan otvorio dušu o vezi sa 22 godine mlađom: "Zrela je devojka nije ljubomorna"

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan nedavno je sve iznenadio kada je uplovio u vezu sa dosta mlađom koleginicom. On se večeras pojavio na promociji Teodore Džehverović, sa kojom je često sarađivao. 

Informer

 

 - Očekivao sam da će dueti na Teodorinom novom albumu biti brži i komercijalniji, ali se ona odlučila za balade i to me je veoma prijatno iznenadilo - kaže MC Stojan koji sa Teoedorom ima snimljena tri dueta.

Za večerašnju promociju odabrao je crno kombinaciju, jer kako kaže klasika ne izlazi iz mode. Ono što je sve zanimalo jeste kako mu je u vezi s obzirom da je između njega i njegove devojke velika razlika u godinama.

Informer

 

- Lepo je, ne žalim se. Dobra nam je pesma. Imali smo malo problema s vremenom prilikom snimanja spota, ali smo završili. Prvi smo u trendingu u svim zemljama. Sve je i bolje od očekivanog - kaže Stojan, koji nije želelo da otkrije šta je kupio devojci za predstojeći rođendan. 

Nije hteo da otkrije ni čime ga je mlada Zorana osvojila, ali je potvrdio da ga komentari na njihovu razliku u godinama ne pogađaju, te da on i sam voli da se našali na svoj račun.

- Zrela je devojka nije ljubomorna - prokomentarisao je MC Stojan svoju dragu.

A šta je još rekao pogledajte u videu ispod.