16.05.2024.

09:08

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Marko i Luna od skandala sa komšijama zaradili brdo para! Jutjub pregledi eksplodirali, evo koliko im je leglo na račun!

Marko Miljković završio je u policiji zbog incidenta sa komšijama čiju je terasu gađao jajima u znak osvete, a zatim je ušao u sukob sa ženom u petom mesecu trudnoće.

Informer

 

Jutjuber je odmah nakon privođenja odvezen u Urgentni centar, a zatim i u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Bio je pod uticajem alkohola, a o njemu i njegovom privođenju mediji bruje već tri dana.

S obzirom na to da Marko i Luna imaju svoj Jutjub kanal putem kojeg odlično zarađuju, njegov snimak koji je nastao pre dolaska policije broji stotine hiljada pregleda.

Informer

 

- Stan 34 iznad mene je nesavesno i bez mog odobrenja prosipao smeće i pomije po mojoj terasi koju ja moram da čistim. Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio na stan koji se nalazi gore i ja ću za to da snosim odgovornost - istakao je Miljković u poslednjem video-snimku na svom Jutjub kanalu pre hapšenja kojim je zabeležio razgovor sa policijom.

Informer

 

Kako stoji na zvaničnom sajtu preko kog možete videti koliko svaki jutjuber zarađuje, Miljković i Luna su u poslednjih sedam dana od pregleda zaradili 375 evra, dok se vrednost celog njihovog kanala procenjuje na cifru od 36.000 do 217.000 evra.