16.05.2024.

14:52

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Marko Đoković

Džet set

Miša čeka Nikolinu na pogrešnom mestu! Pišekova javlja: "Danas je na rasporedu drugi stan"

Nikolina Pišek danas bi treblo da uđe u stan koji je bio u posedu njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića, ali se to na adresi na kojoj su je očekivali nije dogodilo. Njen svekar Miša Grof izjavio je da je čeka, ali da ona nije došla. Nikolina je za Informer potvrdila da pokušaj ulaska u stan jeste danas, međutim, otkriva da je u pitanju druga nekretnina:

Informer

- Danas je na rasporedu drugi stan, adresa na kojoj je Vidoje bio prijavljen. Ja ne dolazim - kazala nam je Nikolina koja će i ovoga puta na adresu poslati svoje pravne zastupnike. 

Ona je dodala da proces koji ima sa svekrom, oko stanova koji su bili u vlasništvu njenog pokojnog supruga, idu veoma sporo. Međutim, tvrdi da neće odustati:

- Mislim da će trajati dugo. Ja idem po zakonu, a svekar primitivno. Ja gubim na kratke staze, a on na kraju puta - zaključila je Pišekova za Informer.

Informer

Po svemu sudeći, Nikolinin svekar ne zna u koji stan će ući njeni advokati danas jer je izjavio da je čeka:

- Trebalo je da dođe, mi smo spremili i ručak i doček i sve, ali je nema. Nismo se čuli, nisam se čuo dve godine što bih sada. Advokati kažu da ne znaju ništa o tom slučaju i rešenju koje ona pominje, niko nije ni javio da će doći. Pa ja najviše na svetu želim da vidim to dete, nisam je video dve godine. Mene dete interesuje, nikakvi ratovi - rekao je Miša za "Blic".

Informer

- Nisam bio tu kada je dolazila, ne znam što bi sa policijom došla, nije se najavila. Tu presudu bih valjda i ja morao da dobijem. Ona je tu povremeno živela sa mojim pokojnim, to je sve moje. To je sve na mene, koji njen stan na Vračaru, ništa ne razumem. Ona ima tu svoje stvari, garderou, ali dve godine nije bila tu. Otkud njoj stan na Vračaru? Neka dođe, biće nam zadovoljstvo, kako drugačije - zaključio je Miša.