17.05.2024.

07:46

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Jovana Joksimović svakog dana pojede dva kilograma ovog slatkiša! Smršala je 25 kilograma, ali se nikada nije odrekla omiljene poslastice

Jovani Joksimović bi mnogi zbog besprekornog izgleda dali 10 godina manje, a ako se uzme u obzir da su iza voditeljke dve trudnoće od kojih je jedna blizanačka, nije čudo što mnogi žele da znaju tajnu njene savršene linije.

Informer

 

Pre šest i po godina Joksimovićka je na svet donela dve devojčice, Anu i Srnu, a trudnoća je bila teška zbog čega se voditeljka opustila uživajući u svemu onome u čemu inače odoleva.

Jovana se u trudnoći ugojila više od 20 kilograma, a sada je otkrila šta joj je slaba tačka.

Informer

 

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12-13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim - rekla je ona i nastavila:

- Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina.

Informer

 

Jovana je priznala da ima slabu tačku.

- Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. Ne jedem ga uveče, a preko dana retko. Svakog dana moram da kupim dva kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - pojasnila je ona u emisiji "Ako progovorim".