17.05.2024.

12:41

Foto: ATAIMAGES/Printscreen/N&G Bakery

Džet set

"Ode moj Nele": Pevačica objavila potresne reči o Cipkinom suprugu, me može da se oporavi od bola

Aleksandra Tadić Cipka izgubila je juče supruga Nebojšu Jarina Stojićevića koji je preminuo u 52. godini. Njihovi prijatelji i rodbina opraštaju se od Nebojše potresnim rečima. Među onima koji žale za Jarinom je i pevačica Ivana Šašić koja je bila dobra prijateljica s njim, a sada je objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Informer

- Ode moj Nele, ode moj kum, brat, drug, moje drugo ja. Moja desna ruka, moje, moje. Rano je, prerano - napisala je Ivana na Instagramu.

Informer

Aleksandra i Nebojša su zajedno bili duže od decenije, a on je ulagao u njenu karijeru i živeli su zajedno u rodnom Šapcu gde su se skućili u novoj nekretnini. Cipka je u nekoliko navrata govorila o njihovom zajedničkom životu, a jednom i o udaji za Nebojšu:

- Nisam se udala baš brzo i izdovorila sam "da" svom dugogodišnjem partneru i nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč - priznala je Cipka nakon tajnog venčanja.