17.05.2024.

22:35

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Desingerica na "FRIKoviziji"? Oglasio se hit videom i ismejao evropski festival: "Da idem sa polupancima na ringišpil?!" (VIDEO)

Teya Dora, ovogodišnja predstavnica Srbije na ESC, izjavila je "da bi sledeće godine na 'Evroviziji' rado volela da vidi Dragomira Despića Desingericu", povodom čega se reper sada oglasio i izazvao lavinu reakcija.

Kako je istakao, ne planira da se ikada pojavi na ovom festivalu, i to zbog nekoliko razloga.

- Kao, bajo, zašto se ne kandiduješ za sledeću "Evroviziju"? Pa Desinger nije cava, bajo, da ide sa polupancima na ringišpilu, bajo, da se vrti na ringišpilu, Desinger je biznismen, firma, liče. Pa neće, bajo, Desinger da ide tamo, i plus je karta pet glava! Zašta pet glava? Na pet čoveka, po pet glava... - odgovorio je Desingerica u svom stilu.

Podsetimo, Teodora Popovska, poznatija kao Teya Dora, na jednom prestoničkom dešavanju istakla je da bi Jelena Karleuša, takođe, bila odličan izbor za našeg predstavnika na "Evroviziji". 

Što ne bi! Ne znam koliko bi njoj to značilo jer ona uveliko ima ogromnu karijeru, ali je svakako neko ko ima jednu od najvećih energija kod nas. Kako energiju nastupa, tako i nje kao ličnosti. "Evrovizija" je na prvom mestu baš to - enrgija - istakla je Teya Dora, prenosi Svetski Radio.