18.05.2024.

17:39

Foto: Informer

Džet set

Kija, u Kolegijumu TV Informer, uživo priznala da je nebinarna: Reakcija Dragana J. Vučićevića na njeno "autovanje" je HIT! (VIDEO)

Tokom drugog Kolegijuma TV "Informer", voditeljka Kristina Kija Kockar, dotakla se priče o rodnom identitetu i tom prilikom šokirala izjavom da je nebinarna.

Naime, Kija kaže da poseduje i mušku i žensku energiju i da se u skladu sa tim i deklariše kao ONI.

Informer

 

- Shvatila sam da sam nebinarna. Nisam ni ona, ni on, ni ono, već ONI. Prikazujem se u množini - rekla je Kija i pokrenula raspravu.

- Šta znači biti nebinaran, nemaš brojeve? - upitao je glavni urednik Informera, Dragan J. Vučićević
- Nemam, ja sam u množini, sve treba da imam u množini i ja imam i mušku i žensku energiju i to je to - objasnila je Kija.

Informer

 

- To znači da ne može da se izjasni ni kao muško, ni kao žensko, nego je i jedno i drugo - dodao je zamenik glavnog urednika, Dejan Vukelić.

Dragan J. Vučićević je iskoristio priliku da se našali, pa je odreagovao tako što je pustio klip u kojem se vidi dabar koji vrišti, što je sve prisutne, pa i samu Kiju, nasmejalo.

Vučićević je ovaj klip pustio u više navrata i prokomentarisao da je to njegova reakcija na saznanje da je Kockareva nebinarna.

Informer

 

- Ja sam mislio da si ti riba, a ti si nebinarna. Ostao sam bez teksta - rekao je kroz osmeh Vučićević i dodao:

- Imali smo autovanje. Žena je posle 30-ak godina priznala da je nebinarna - rekao je Dragan, na šta se Kija nadovezala:

- Zaposlio si nebinarnu osobu. -
- Nemam ja ništa protiv, budite vi šta hoćete, ja tu ne pravim nikakvo pitanje - zaključio je Vučićević.

Pogledajte kako je tekao razgovor i HIT reakciju glavnog urednika Informera: