Autor: Informer/A.S.

18.05.2024.

20:37

Foto: shutterstock/Informer/Dejan Milićević

Džet set

"Sve joj udovoljava": Komšije razvezale jezik o vezi Ane i Raleta, ovo najviše zameraju pevačici

Pevačica Ana Nikolić, posle niza ljubavnih brodoloma, trenutno uživa u ljubavi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom

Raletove komšije nisu imale lepe reči za Anu, a kako su istakli, njaviše im smeta to što ih pevačica ne pozdravi u prolazu. 

Informer

 

- Rale je sa njom? Kuku... Verovatno je sa njim zbog para, on ima novca, radio je sa dosta poznatih pevača, to znate. Kakva je nekada Ana bila, najbolja riba na estradi, a sada je propala - rekla je komšinica. 

Jedna komšinica je ipak priznala da joj se ne sviđa Anina energija. 

Informer

 

- Nismo videli kada je unosila stvari, mislim da je to bilo, što se kaže, iz dana u dan po malo. Anu sam nekoliko puta srela i nije bila raspoložena ili možda samo nije fan komšija. Ne dopada mi se njena energija, jako je mračna. Mada, deluje da se njih dvoje lepo slažu, ali ona više nije onakva kakvu smo je svi upamtili. I njena ćerka Tara je sa njima. Rale joj sve udovoljava, on voli decu, inače je prema svima veoma prijatan, a najmlađima se naročito uvek obraduje - rekla je jedna komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Informer

 

Jednoj devojci je zasmetalo to što Ana nije previše druželjubiva. 

- Navikla sam na nasmejanog i kulturnog Raleta, pa sam tako mislila da će mu nova devojka, kada god je bude imao, bar biti kulturna. Ana je nekoliko puta prošla pored mene i nijednom nije rekla "Ćao", "Dobar dan", "Doviđenja" - rekla je devojka iz suseda, piše Blic.