19.05.2024.

08:28

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Dok je bio živ, nije dolazila": Meštani rodnog mesta Indire Radić o njenom lošem odnosu sa ocem

Indira Radić rođena je i odrasla u mestu Dragalovci u Bosni i Hercegovini, u blizini Doboja. Tamo je živela sa roditeljima sve dok nije završila srednju medicinsku školu, a onda se odselila u Zagreb i zaposlila se u bolnici.

Informer

Rodna kuća poznate pevačice potpuno je napuštena, a meštani kažu da je Indira pokušavala da je proda. Mišljenja meštana, koji poznaju pevačicu, su podeljena i jedino u čemu se poklapaju jeste informacija da nije baš bila u dobrim odnosima s ocem.

- Previše bolnih uspomena. Tu je odrasla, tu je detinjstvo veže, veže je za sve.

U Indirinoj porodičnoj kući nakon smrti njenog oca više niko ne živi. Dok je otac bio živ neki meštani kažu da je dolazila, dok drugi tvrde da nije, ali svi kažu da od kada je on umro pevačica gotovo da ni ne svraća.

Informer

- Dok je otac bio živ, ona nije dolazila. Nije oca volela. Mamu je volela, otac je tu bio sam, sam je umro. On je bio čovek ekstra, nemam šta reći, ali šta je njoj… Eto mamu je sahranila u Brestovu, a gore oca u Osredak, i šta je sada to razdvajala - priča i pita se meštanka Dragalovca.

U selu, takođe, govore da je Indira bila zaljubljena u Radića iz susednog sela kao i da je to bila njena prva velika ljubav.

- Znam da je pevala kod njega kada je odlazio u JNA tadašnju. Sećam se, mislim da su bili u vezi tada, to je njen prvi čovek - kaže meštanin ovog malog sela.

Indira je kao i mnogi napustila selo, a njena poznanica kaže:

- Bila je ovde, odrasla, udala se opet u Brestovo, dole isto, selo je, nije grad. Tako da prilagođavala se okolini kako je znala i umela, normalno - tvrdi Indirina poznanica i nastavlja:

Informer

- Znate kako je pre bilo, muškarac ne da ženi ništa preko sebe, ovo ono, ona se bar izborila za svoje dete, za svoju slobodu i to je okej - ističe poznanica.