19.05.2024.

11:22

Foto: ATAimages

Džet set

"Nisam imala kiseonik, bilo je vruće": Ceci se slošilo na nastupu, organizatori odmah reagovali

Ceca Ražnatović veliki je profesionalac i svaki nastup odradi kao da je najbitniji, to je bio slučaj i sinoć kada je pevala u Mladenovcu gde, iako joj je bilo loše, nije odustajala i ostala je na bini do kraja.

Ceci je pozlilo dok je pevala zbog čega je zamolila organizatore da joj daju stolicu. Posle nastupa, Ražnatovićka je objasnila šta joj se dogodilo na bini:

- Meni se ne dešava da sedim na stolici na koncertu, taj luksuz sebi ne želim da priuštim nikada iz poštovanja prema publici. Na ovom koncertu sam tražila barsku stolicu jer mi se dva puta zatutnjilo u glavi, bilo je vruće, nisam imala kiseonika na bini. Bolje i to nego da bude "tras". Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz svoju pesmu, a ne akrobacijama. Izuzetno poštujem ko to radi, to je zahtevno i teško, ja nisam taj profil pevača - rekla je Ceca.

Informer

Ovo je inače prvi koncert Cece Ražnatović nakon što je njena snaja Bogdana na svet donela pevačicino treće unuče Isaiju.

Podsetimo, Bogdana Ražnatović treći put se porodila carskim rezom, a Veljko i ona su sinu dali ime Isaija, koje ima snažno značenje.

Inače, Ceca je na dan kad se Bogdana porodila otkrila kako je njena snaja podnela porođaj.

- Čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala - rekla je folk diva, a onda progovorila o nesvakidašnjem imenu koje su Bogdana i Veljko dali nasledniku:

- Što bih se pitala za Veljkovo dete? Prelepo je ime i nesvakidašnje, bila sam iznenađena kada su njih dvoje odlučili da daju to ime - rekla je Ceca.