20.05.2024.

12:31

Foto: Foto: Goran Todorović, ATA Images

Džet set

"Planirali su proširenje porodice": Cipka slomljena i na lekovima, samo plače i grli sliku pokojnog supruga - pevačica sve iznela

Aleksandra Tadić Cipka pre nekoliko dana sahranila je supruga Nebojšu Sojićevića Jarina, koji je iznenada preminuo u snu, u 52. godini. Pevačica je iznenadni gubitak jako teško podnela, i danima je pod jakim lekovima za smirenje.

O njenom stanju progovorila je i folkerka Ivana Šašić, koja je inače bila najbolja prijateljica njenog muža.

Informer

 

Cipka je u šoku, ne može da veruje šta ju je snašlo. Sudbina se sa njima baš poigrala. Nebojša je bio dobro, nikad se nije žalio, ovo je bio šok za sve. Planirali su proširenje porodice, niko nije mogao da zamisli ovakav scenario. Cipka je pod lekovima, baš je loše, samo plače i grli njegovu sliku, kao da čeka da je neko probudi iz košmara koji ju je zadesio - započinje Ivana Šašić, pa dodaje:

Samo mesec dana pre nego što joj je preminuo suprug, umro joj je i svekar, neki crni oblak se nadvio nad njihovom porodicom - dodaje pevačica, koja je bliska Cipkina prijateljica, te otkriva da su svi teško podneli Nebojšinu smrt:

Informer

 

To je bio moj najbolji drug, brat, znamo se ceo život. ne mogu da verujem da ga više nema. Infarkt je imao i umro je na licu mesta, nije bilo spasa. Cipka je loše, kako da bude, baš se loše oseća. Majka je uz nju, kao i prijatelji i familija, ali sve teško podnosi - izjavila je Ivana, prenosi Star.