20.05.2024.

13:09

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Emotivna objava Lune Đogani: Pevačica objavila ovu fotografiju i svima dala do znanja koliko je ovaj dan za nju poseban

Nakon što je Marko Miljković ušao u sukob sa komšijama i tom prilikom bacio 60 jaja na njihovu terasu, te je zbog toga, u pratnji dva policajca, sa lisicama na rukama, odveden u Urgentni centar, a zatim i u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", Luna Đogani se po tom pitanju nije oglašavala.

Ipak, bivša rijaliti učesnica i pevačica, aktivna je na svom Instagram profilu, gde redovno objavljuje storije i na taj način obaveštava fanove šta radi i kako provodi vreme.

Informer

 

Luna se ovoga puta oglasila jednim lepim povodom, a u pitanju je rođendan njene mlađe sestre Blankice koju je njena mama Anabela dobila iz drugog braka sa Andrejem Atijasom.

Srećan rođendan mojoj sestri! Da si mi živa, zdrava, srećna i nasmejana! Voli te sestra -napisala je Luna u opisu fotografije na kojoj se njih dve drže za ruke.

Informer

 

Podsećamo, Marko Miljković je proveo tri dana u pritvoru, nakon čega je izveden pred javnog tužioca, a zatim i pred sudiju. Miljković je nakon toga pušten iz pritvora, a odmah po izlasku iz suda je rekao da jedva čeka da stigne kući i provede vreme sa svojim ćerkicama koje su mu jako nedostajale i suprugom Lunom.

Informer

 

Dok je Marko bio u pritvoru, oglasio se i njegov tast, a Lunin otac, poznati denser, Gagi Đogani, koji je rekao da je njegova ćerka jako ljuta na Marka zbog svega što se dogodilo.

- Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Verovatno je alkohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa decom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, sad idem kod Lune - rekao je Gagi tada za Blic.