20.05.2024.

14:22

Foto: Foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic, Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Džet set

Susret koji će pamtiti! Nikola Rokvić ispričao gde je sreo Bosiljčića, a pevač i glumac zbog ovoga ne skidaju osmeh sa lica (VIDEO)

Pevač Nikola Rokvić se pre tačno 29 dana, iz Beograda, pešice uputio ka manastiru Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, a razlog je i više nego plemenit.

Naime, Rokvić je osnovao fondaciju "Porodica" i odlučio da se uputi na hodočašće, kako bi prikupio novac u humanitarne svrhe.

Nikola podršku dobija sa svih strana i jedan cilj je već ostvaren - prikupljen je novac za pedijatrijsku onkologiju, a reč je o iznosu od 200.000 evra. Sve buduće uplate će biti prosleđene Dečijoj onkologiji u Nišu.

Akciji se nedavno priključila i supruga našeg proslavljenog teniskog asa, Novaka Đoković, Jelena, kojoj je Nikola javno zahvalio putem svog Instagram profila, preko kojeg svakodnevno obaveštava svoje pratioce o svemu sa čime se susreće tokom hodočašća, ali i koliko novca je prikupljeno.

Nikoli je podršku u ovom plemenitom cilju pružio i popularni glumac Ivan Bosiljčić, a Rokvić je u Instagram objavi podelio i fotografiju sa njim:

- Ima ljudi koji zbog bratske ljubavi izdvoje vreme, polete, slete, kao rajske ptice, donesu milost, radost i potvrdu, da čovek bez čoveka ne može! Moj brat Ivan Bosiljčić mi oplemeni srce! Hvala ti do večnosti! - napisao je Nikola.

Pored toga, pevač je podelio i video u kojem se vidi kako on i Bosiljčić pešače, a otkrio je i šta se Ivanu dogodilo na putu do Grčke:

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo danas imam najveće pojačanje. Braća su tu da mi daju podršku, da mi daju ljubav, radost i mogu vam reći da se osećam da bi već mogli onako da istrčimo da odemo do Egine, ali ipak trena i u ovim situacijama se smiriti i ići po planu. Ovo je hvala Bogu foto finiš, tu nam je brat Ivan došao je juče iz Beograda avionom sleteo u Atinu da nas pozdravi da nam da podršku. Inače, zanimljiva stvar kako u životu ništa nije slučajno, mi smo juče stali u jedno mesto ovde na 120km od Atine i Ivan je došao iznajmio je kola i došao u mestu Vasilika - što na Grčkom znači bosiljak, a moja baka se zvala Bosiljka - ispričali su Nikola i Ivan.

Iako im sasvim sigurno nimalo nije lako, njih dvojica sve vreme nisu skidali osmeh s lica.

Podsećamo, Informer je jedina medijska kuća koja se pridružila ovoj humanitarnoj akciji i donirala novac fondaciji "Porodica", a Nikola je o tome pričao kada se tokom hodočašća direktno uključio uživo u Kolegijum.

Tagovi:
Nikola Rokvić Ivan Bosiljčić hodočašće