20.05.2024.

16:04

Foto: Tanja Andric

Džet set

"Naredna dva sata nisam mogao da progovorim!" Pejović ispričao sve o emotivnom momentu koji ga je uzdrmao i otkrio da li će uskoro zaigrati u filmu (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih pevača današnjice za potrebe novog albuma, angažovao je najpoznatije autore, a već je pripremio i spotove. Na pitanje šta ga razlikuje od prethodnih albuma Pejović kaže:

- Ovaj album od prethodnih razlikuje to što je kasnio - rekao je Pejović kroz smeh - U stvari, album kao album nije kasnio, desio se period korone, pa se onda film "Toma", gde sam bio deo jedne priče i evo, sad se desio album. Mislim da nigde ne kasnim, sve je to krenulo kako treba.

Informer

 

Zašto ste album najavili pesmom "Soba 501"?

- "Soba 501" je pesma koju sam ja čuo kod kompozitora Saška Nikolića. On i njegova drugarica su napravili tu pesmu. Nudili su mi više pesama i na kraju su mi pustili "Sobu 501". On ju je odsvirao na klaviru, meni se dopala jer je neobična. Čuo sam reči i u startu video kako bi spot mogao da izgleda.

Uprkos obavezama, stigli ste da posetite i dom za nezbrinutu decu?

- Ne želim da se o tome mnogo priča, samo želim da to bude primer svima, da kad mogu odu, posete ih i daju koliko mogu toj deci i ljudima koji su u nevolji. Ja sam nakon posete toj instituciji bio toliko uzdrman da naredna dva sata nisam mogao da progovorim. To je baš velika tuga, ali je nama i znak da ne zaboravimo da takva deca postoje i da treba da budemo uz njih.

Informer

 

Otpevali ste pesmu za film "Toma", možemo li da očekujemo da vas nekada gledamo i kao glumca?

- Ne, pustite to. Ja ni spotove ne volim da snimam, to je opšte poznato. Ne volim presvlačenje, skidanje, jedna scena, druga scena... nisam ljubitelj snimanja ni spotova, a kamoli filmova. Kao glumac se nikada nisam oprobao, a nema ni potrebe, neka me tu gde jesam.

Estradu trese epidemija razvoda, kako uspevate da očuvate brak?

- Žao mi je što se takve stvari dešavaju, pogotovo što se to dešava ljudima koje volim i koje jako dobro poznajem. To su njihovi životi i ne mislim da iko treba da se petlja u te stvari, oni treba da rešavaju svoje stvari na svoj način. Svako neka gleda svoje dvorište.

Informer

 

Da li ste se čuli sa nekima od njih?

- Čujem se ja sa njima, ali ne razgovaramo na tu temu. To su njihove stvari, nema potrebe da ja ulazim u nečiju privatnost i ispitujem ga, niti je vaspitano, niti ljudski. A, opet, žao mi je što je tako i mislim da je najveći problem to što, prilikom razvoda, deca trpe, a šta će oni i kako će, ne znam, ne bih se petljao ni u čiji život