20.05.2024.

22:18

Foto: Instagram printscreen

Džet set

"Blagosloveni smo, ti što imaš Jelenu, a ja Bojanu": Rokvić i Bosiljčić otvorili dušu o ženama, pa pomenuli i sve češće razvode (VIDEO)

Pevač Nikola Rokvić se pre tačno 29 dana, iz Beograda, pešice uputio ka manastiru Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, a danas mu se pridružio i glumac Ivan Bosiljčić.

Nikolin cilj je plemenit, on sav prikupljen novac uplaćuje za bolnice koje leče mališane od karcinoma. Na svom putovanju suočio se sa različitim iskušenjima, ali i prijatnim trenucima.

Informer

 

Glumac Ivan Bosiljčić je pešačio sa Rokvićem, a u momentu predaha zapodenuli su zanimljiv razgovor, o Bogu, izboru bračnog partnera, svojim suprugama, ali i sve učestalijim razvoodima.

- Da živite jedno za drugo, da živiš za drugog, a ne za sebe, mislim da je taj izbor koliko je do nas. Kada sam se video sa Bojanom, u mnogim stvarima sam video da mi to ne biramo nekako, nego nas je Gospod samo spojio i da mi nismo mogli u mnogim svarima da nešto odlučujemo hvala Bogu, tako da nas je Bog spojio, pa čak i na pustom ostrvu. Mislim da je taj izbor bračnog partnera i razumevanje jedan od najbitnijih stvari koje čovek ima, jer ti svetom tajnom venčanja postaješ jedna duša, jedno telo sa svojom suprugom. Blagosloveni smo što ti imaš Jelenu, a ja Bojanu - rekao je Nikola, a onda se Ivan nadovezao:

Informer

 

- Dragoceno je prepoznati da Gospod spaja, ostavljam nam u zadatak, ko smo mi da tako nešto lako razrušimo, nešto što je Bog spojio.

Tako je - dodao je Nikola.

- Apropo lakih rastava, krajnji slučaj uvek postoji, ali jednostvano živimo u vreme epidemije kada se to podrazumeva, neću da se nešto žrtvujem, da napredujem, ubi nas taj komfor - rekao je Ivan Bosiljčić.