21.05.2024.

15:26

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Jovana Jeremić uradila špagu, pa sklekove - sve to pored bazena luks vile: U topiću servirala perverzne poze, seksepila baš ne manjka (VIDEO)

Jovana Jeremić pohvalila se nedavno da je dobila velelepnu kuću od svog partnera, Dragana Stankovića, koju je nazvala "Vila Jovana".

Voditeljka redovno ističe da trenira, a neretko objavi i video vožnje rolera, dok je ovoga puta JJ objavila svoj trening, koji, kako deluje, nimalo ne izgleda lako.

Moje telo je hram gde obitava moja duša. Ja je ljubomorno čuvam i zato moje telo mora biti moj pancir. Svakog dana se trudim da pobedim sebe, makar za 5 minuta ili 100 godina više. Takva sam. Volim da napredujem jer ako ne napreduješ, stagniraš - stoji u opisu Jovaninog treninga.

Komentari su se samo nizali, a samo neki od njih su: "Rispekt za ovo...stvarno ne mogu ništa da kažem...(kamo sreće da mogu bar jedan deo)", "Svaka čast! Koja snaga duha! Bravo!", "Samo trening kraljice", "Ja razumem da je ne volite, ali da imate nešto protiv ovoga nemam komentar , ljudi moji za ovo treba imati snagu konjsku daj Bože da ja mogu ovako, na prvoj vežbi bih zapela. Meni se i stepenice otimaju tako da rispekt za ovu ženu! Pišem kao žena , sve koje nalaze mane samo su ljubomorne jer one nisu sposobne da urade ovakve vežbe. Za ovo treba dosta rada i discipline"...neki su od komentara.

Tagovi: