21.05.2024.

15:57

Foto: Instagram

Džet set

Nikola Rokvić nadomak cilja! Pevač sutra stiže u Eginu, a evo na kakav užasan prizor je danas naišao (FOTO)

Pevač je na hodočašće krenuo 22. aprila ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, prošao je Srbiju, Makedoniju, a poslednjih dana pešači kroz Grčku. Njegovo putovanje ima plemenit cilj, jer Nikola prikuplja novac za decu koja se leče od kancera. Već je sakupio 200.000 evra za pedijatrijsku onkologiju, a sav ostali novac koji bude uplaćen na račun Fondacije "Porodica", koju je osnovao sa suprugom, biće uplaćen Dečijoj onkologiji u Nišu.

Informer

 

Na svom putu prošao je kroz razna iskušenja, napao ga je čopor agresivnih pasa, sreo se sa vukovima, a danas je naišao i na zmiju šarku. Srećom zmija je već bila mrtva, pa je Nikola bez problema nastavio put.

Informer

 

- Cilj se nazireeee!!! Uz Božiju pomoć i Blagoslov Sv. Nektarija, trebalo bi sutra da stignemo na Eginu! Sutrašnji dan je po kilometraži najzahtevniji, oko 57 km distanca! Pomjanite nas u molitvama dragi ljudi i podržite uplatama misiju - obratio se pevač svojim pratiocima i saopštio da je do danas uplaćen 31 milion dinara.

Nikola će se kad stigne na Eginu pokloniti moštima Svetog Nektarija Eginskog i tako završiti svoje pokloničko putovanje.