21.05.2024.

16:23

Foto: Informer/youtube printscreen

Džet set

Zavirite u luksuznu vilu Jelene Janković vrednu 13,5 miliona dolara! Poseduje bazen na otvorenom, 13 kupatila, 8 soba i prostoriju koju malo ko ima!

Slavna penzionisana teniserka, Jelena Janković već godinama živi daleko od Srbije, a svoju oazu mira izgradila je sa suprugom Barankom Barcem i ćerkom i to na jednom velelpnom imanju vrednom nekoliko destina miliona.

Informer

 

Naime, teniserka uživa u mestu Rančo Santa Fe u blizini San Dijega, gde ima vilu, koju je želela da proda, ali je izgleda od toga odustala.

Vila se prostire na 1.500 kvadrata. Ima osam spavaćih soba, 11 kupatila, bilijar salu, bazen, teretanu, teniski teren, saunu, salu za masažu, bioskop i vinski podrum sa 1.500 boca.

Ona je maksimalno posvećena podizanju deteta i privatnom biznisu, a u svemu ima pomoć i podršku supruga, koji je češće na relaciji Amerika-Srbija zbog svojih poslovnih obaveza.

Jelena je inače promenila način života, pa je potpuno posvećena porodici.

Informer

 

- Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi - rekla je ona tada.