Autor: Informer/K.Ć.

22.05.2024.

09:33

Foto: Shutterstock/Instagram

Džet set

Nikola Rokvić danas stiže u Eginu: Evo ko ga željno iščekuje na ostrvu, oni su mu bili najveća podrška tokom hodočašća

Popularni pevač je odlučio da uradi nešto neverovatno. Nikola se dugo spremao za ovaj put i to sve zbog jednog cilja, da sakupi dovoljno novca kako bi ga donirao dečijoj onkologiji.

Naime, Rokvić se pre mesec dana uputio na hodočašće do Egine u Grčkoj. On je pre tačno mesec dana, 22. aprila, krenuo peške od hrama Svetog Save ka krajnjem cilju, a to je malo ostvo, na kojem se nalazi manastir Svetog Nektarija.

Informer

 

Nikola svakodnevno na svom Instagram profilu deli sve detalje vezane za novčanu pomoć koju je prikupila njegova fondacija, ali i kako napreduje njegov put.

Popularni pevač i filantrop se oglasio i rano jutros, on je poranio i krenuo lagano ka svom cilju. Rokvić danas u toku dana treba da stigne u Eginu.

- Danas je 30. dan, odnosno - danas je taj dan!

Informer

 

Supruga Nikole Rokvića, Bojana, juče je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa decom, a u opisu fotografije stoji:

- Prelepa Egina, zvuk talasa, miris rastinja i tiho iščekivanje - napisala je ona i tako još jednom naglasila koliko je uz svog supruga i da ga sa decom željno iščekuje na ostrvu.

Informer