Autor: Informer.rs

22.05.2024.

17:18

Foto: Foto: Printscreen You Tube/ Belgrade Beer Fest

Džet set

Moja duša, osećanja i intima nisu na prodaju! Ovim rečima se Toni Montano branio od "surovih laži", kojima su želeli da ga "dokrajče"!

Iako su mnogi želeli da saznaju detalje njegovog privatnog života, ovaj misteriozni izvođač imao je posebne taktike kojima je veoma vešto krio intimu, iako su žene ludele za njim. U jeku populanosti naglo se povukao iz javnog sveta. 

Toni je pre više do četrnaest godina poželeo da bude deo najgledanijeg rijaliti formata "Veliki brat", ali navodno nije uspeo da prođe testove.

- Toni nije prošao na testovima „Velikog brata“ iako je imao volju da učestvuje u šou-programu produkcije “Emotion” - pisali su tada mediji, ali je Montana imao nešto drugačiju percepciju ove sporne situacije. 

Informer

 

- Prvi put su me iz „Emotiona“ zvali 2009, na dan početka „Velikog brata“. Pre godinu i po dana su me ponovo zvali, a ove godine su sa mnom stupili prvi put u kontakt 16. februara. Proteklih mesec dana nekoliko puta smo se čuli. Sećam se veoma dobro imena čoveka iz produkcije „Emotion“ koji mi je rekao: ”Ajde, Toni, da zaradiš pare”. Ugovori koje učesnici potpisuju su užasni i ja sam, kad sam ih video, još uvereniji da nikada ne bih učestvovao u rialitiju. Uostalom, u tuđ lonac, novčanik i krevet ne zavirujem, pa ne želim ni da to drugi meni rade. Moja duša, osećenja i intima nisu na prodaju - ispričao je tada muzičar negirajući testiranja.