Autor: Informer/K.Ć.

23.05.2024.

12:11

Foto: Zoran Sinko

Džet set

Aca Lukas napustio Beograd: Pevač se iselio iz luksuzne nekretnine i otišao da pronađe mir daleko od prestonice

Luksuzna nekretnina Ace Lukasa je u nekoliko navrata bila glavna tema u medijima, počev od toga kako ju je kupio, na čije je ime, pa do toga da su izvršitelji navodno kucali na vrata.

Popularni pop pevač nikada nije krio da je pozajmio pola miliona evra od Saše Popovića i da je sa tim novcem kupio penthaus u Beogradu. Tek kada je isplatio sav dug, stan je prešao u njegovo vlasništvo.

Informer

 

Lukas je sada potvrdio da se iz penthausa iselio i da je odlučio da ode na malo mirnije mesto.

- Super je u Novom Sadu. Par meseci sam tamo, laganija je mnogo atmosfera. Kažu da u Novom Sadu jedan sekund traje 40 sekundi - rekao je Aca Lukas za "Telegraf".

Inače, Lukas je porodični dom u Beogradu uredio po svom ukusu, a sudeći po nameštaju, on nije štedeo. Svaki detalj je bio savršeno uklopljen. U dnevnoj sobi, na zidu, nalazio se ogroman Acin portret, a pored njega i fotografije dece, ali i crteži ćerke Viktorije. U jednom kutku su se nalazile i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

Informer

 

U tom delu kuće je pevač provodio i najviše vremena, jer se tu nalazio i njegov beli klavir, ali i klavijatura. Kako je Aca ljubitelj igrica neizostavni su džojstici i igrice. Stočić u dnevnoj sobi izgleda baš kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

U pevačevoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.