23.05.2024.

14:41

Foto: informer.rs

Džet set

Dinča izveo suprugu iz porodilišta! Pevač nije krio sreću, odmah poljubio suprugu pred svima, ona kitila muziku (FOTO)

Supruga pevača Milana Dinčića Dinče porodila se 17. maja i na svet donela dečaka kojem je par dao ime Stefan.

Pevač je danas došao u Narodni front, kako bi suprugu i naslednika izveo iz porodilišta, a na sebi je imao belu košulju i pantalone. U jednoj ruci je nosio nosiljku za malenog Stefana, dok je u drugoj ruci nosio kesu u kojoj su se nalazili pokloni za njegovu suprugu.

Informer

 

Hvala. Dobro sam. Idem gore. Nisam spavao sinoć, tu i tamo. Jelena je dobro, podmladila se, kao i sa svakim porođajem. Čeka me gore - rekao je Dinča za medije i ušao u bolnicu, gde su ga čekali supruga i sin.

Nakon što je, zajedno sa suprugom i sinom, izašao iz porodilišta, Dinča je pred okupljenim novinarima i fotoreporterima odmah poljubio Jelenu, dok je ponosna mama kitila muziku.

Jelena se obratila medijima i rekla da je jedva čekala da izađe iz bolnice:

- Ljudi ja sam ovde provela dva meseca, bilo je nekih komplikacija. Ranije su krenule kontrakcije, na kraju ispalo sve u redu. Jedva čekam da odem kući. Jedva čekam da vidim decu, strašno su mi nedostajali, zabranjene su posete - rekla je Jelena, a onda se Dinča nadovezao i otkrio kako je izdržao bez supruge sa dvoje male dece.

Informer

 

- Prošao sam jedan veliki test uz pomoć mojih i njenih roditelja sam uspeo da radim sve što je ona do sada - piše Blic.

Podsetimo, Milan Dinčić je pre nekoliko dana objavio prvu fotografiju supruge sina iz porodilišta i izneo detalje njenog trećeg porođaja.

Informer

 

Pevač je potvrdio da je sve proteklo kako treba i da se mama i beba osećaju dobro:

-  Jeste Bogu hvala, sve je u redu, sve je prošlo kako treba, Jelena i beba su dobro. Odlučili smo da mu damo ime Stefan. Slavlje će biti najverovatnije za neki dan, neće biti odmah, ne mogu ja da se uskladim. Težak je 2.850 grama, a dugačak 50 centimetara - rekao je ponosni tata za Telegraf.

Dinča je već okupio najbliže prijatelje u svom domu kako bi proslavio rođenje deteta.

Milan i njegova supruga Jelena već imaju dvoje dece, sina Vukana i ćerku Mitru. Kako su ranije isticali njih dvoje su uvek želeli veliku porodicu.