24.05.2024.

07:01

Foto: Foto: ATA Images, Shutterstock

Džet set

"Dugo sam bio zaljubljen u nju": Uroš Živković bio opčinjen poznatom koleginicom, evo u kakvim su sada odnosima

Skoro svako je u detinjstvu je imao neku poznatu ličnost kojom je bio opčinjen, pa i srpski pevač Uroš Živković.

Uroš, koji se proslavio učešćem u 10. sezoni pevačkog takmičenja "Zvezde Granda", kao mali bio je zaljubljen u sadašnju koleginicu.

- Kada sam bio mali, sviđala mi se Kaja Ostojić. Ona je pevala na svadbi mojih kumova, a ja sam tada imao oko osam godina. Otad sam opčinjen sa njom - kaže Uroš za Informer i ističe da je sa starijom koleginicom prema kojoj je u detinjstvu gajio simpatije danas u odličnim odnosima:

- Kasnije smo se upoznali, u odličnim smo odnosima, ali joj nikada to nisam rekao. Zaboravio sam skroz na to, a čuo sam da je sada verena i čestitam joj od srca.

Informer

 

Živković je, između ostalog, objasnio zbog čega ne želi da javnosti predstavi devojku sa kojom već duže vreme uživa u ljubavi.

- Izabrao sam muziku kao poziv i javna sam ličnost, ali moja devojka nije. Ona ne želi da se eksponira, ali teško je pobeći od novinara. Ranije smo se krili, a sada to više ne radimo, pa nas nije teško uhvatiti zajedno - rekao je on.

Urošev rođeni brat Miloš takođe je talentovan za muziku, ali i za osvajanje ženskih srca. Na pitanje novinara da li koleginice često traže broj bratovog telefona, Uroš kroz osmeh zagonetno odgovara:

- Ne smem da pričam o tome, ali redovi su u pitanju kada su Miloš i žene u istoj priči. On je sjajan momak, lep, zgodan sportista i jako dobro peva.

Kako se na jednom prestoničkom događaju Uroš našao u istoj prostoriji sa bivšom devojkom Aleksandrom Mladenović, mnoge je zanimalo kako je protekao susret, a Uroš je kratko odgovorio:

- Odlično se slažemo i normalno se ponašamo kada se sretnemo.

Tagovi:
Pevač pevačica Uroš Živković Kaja Ostojić