24.05.2024.

07:50

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Bogdana Ražnatović i njene sestre na pijaci su odmalena, a radnici u Borči ispričali nepoznate detalje - sad je sve jasno

Porodica Rodić u žiži je interesovanja već nekoliko godina, najpre otkad se Veljko Ražnatović oženio jednom od naslednica Rodića - Bogdanom, a zatim i kada je Mirko Šijan oženio drugu sestru Bojanu.

Rodići se godinama bave uzgajanjem živine, dok su sestre Bogdana, Bojana i Nataša odmalena pomagale roditeljima, što ni danas nisu prestale.

S tim u vezi, za beogradske medije govorile su komšije na pijaci, koje o ovoj vojvođanskoj porodici imaju samo reči hvale.

Informer

 

- Bogdana je nedavno na svet donela trećeg sina Isaiju, a njena majka Danijela je tom prilikom počastila sve kolege i radnike koje se nalaze na pijaci u Mirijevu. Najčešće dolaze vikendom, dok preko radnih dana u nedelji rade njihovi radnici. Sestre Rodić se nikada nisu stidele svoje porodice i posla kojim se bave, jer je to na prvom mestu častan posao. Bojana, Nataša i Bogdana su se uvek isticale lepotom kada su dolazile ovde i pre nego što su postale poznate - govorila je jedna od komšinica na pijaci - Anka, piše Kurir.

Informer

 

- Sve najlepše o mojoj drugarici Daci - dodao je čovek koji radi na tezgi pored Rodića.

Na pijaci u Borči, ljudi su takođe sve najbolje govorili o Rodićima, ali nažalost ni tu nisu zatekli nikoga od članova porodice, jer i na ovu tezgu najčešće dolaze vikendom.