24.05.2024.

14:37

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/drustvene mreze

Džet set

"To nije bila baš veza..." Vesna Zmijanac najzad o svom odnosu sa Ninom, objasnila zašto ga nema u njenoj knjizi

Sandra Rešić često u svojim intervjuima govori o pokojnom ocu. Nedavno je gostujući u jednoj emisiji potvrdila glasine koje godinama kruže, da je Nino bio u vezi sa Vesnom Zmijanac. Kako je istakla, otac joj je pričao da su on i Vesna bili zajedno i da ju je mnogo voleo.

Informer

 

Prema Sandrinim rečima, to je bila ozbiljna ljubavna veza. Vesna, međutim, ima drugačija sećanja na to razdoblje svog života. Upitana da prokomentariše Sandrine tvrdnje, pevačica je rekla da je moguće da je Nino voleo i o tome govorio svojoj ćerki, ali da oni nisu bili intimni u tom smislu.

- Mi smo se družili, nije tu bilo ničeg intimnog skroz. Jesmo se dugo družili, ja sam volela s njim da se družim, bio je dobar pevač. Imao je neke svoje bubice, ali je bio drag, on je bio jedan drag dečko - rekla je Vesna za Radio svetski, a onda objasnila zašto ga nije pomenula u svojoj knjizi:

Informer

 

- U knjizi sam pomenula samo ozbiljne veze, ovo nije bilo baš veza - rekla je Vesna i priznala da dok je bila mlada nije bila svesna kolika je zvezda bila, ali i fatalna za mnoge muškarce.