24.05.2024.

12:16

Foto: Foto: Instagram/ Nikola Rokvić

Džet set

"Kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na vrata!" Majka Nikole Rokvića se sinu obratila rečima koje teraju suze na oči - Slavica dirnuta, diči se kao nikada

Nikola Rokvić pre dva dana završio je svoju misiju i nakon trideset jednog dana pešačenja, stigao do Hrama Svetog Nektarija Eginskog.

Pevač je imao veliki doček koji su mu organizovali najmiliji, a njegova majka, Slavica Rokvić, sada mu se obratila emotivnim rečima, javno, na svom nalogu na Instagramu.

Informer

 

- Sine! Iz mog naručja sa sigurnošću si pružio prve korake u susret novim iskušenjima, pogledima, životnim shvatanjima preplavljen istraživačkim poletom, čvrsto stojeći nogama na zemlji. Ne dopuštajući da te zanos života ponese i uznese - počela je Slavica, pa nastavila:

Informer

 

- Da bi danas sigurnim koracima mladog čoveka, noseći i sopstveni krst pomirio prošlost kroz sadašnjost zarad svetlije i bolje budućnosti svih nas, a naročito onih kojima je prosvetljenje i ozdravljenje najpotrebnije. Najlepše mesto gde jedan čovek može biti su nečije misli, nečija molitva i nečije srce. Kroz tebe je Gospod uslišio nečiju molitvu, kroz tvoju žrtvu nekom će radost ponovo zakucati na životna vrata i dati nadu u bolje sutra.

Informer

 

Slavica ponos nije skrivala, a ni koju suzu.

- Ponosna, sa suzom radosnicom u krajičku oka hrlim ti u susret sine moj, ne brinući se za sigurnost sopstvenih koraka. Radujmo se zajedno - zaključila je majka Nikole Rokvića.