24.05.2024.

13:58

Foto: informer

Džet set

Zbog podrške Srbiji Ana Nikolić na meti siledžija! Pevačicu vređaju na društvenim mrežama jer je ponosna na svoju zemlju! (FOTO)

Posle jučerašnjeg glasanja u Ujedinjenim nacijama, na kom je "na mala vrata" progurana besramna rezolucija o Srebrenici, mnoge poznate ličnosti javno su iskazale podršku svojoj zemlji i našem predsedniku, Aleksandru Vučiću, u borbi za pravdu, međunarodno pravo i istinu.

Informer

 

To je bio slučaj i sa pevačicom Anom Nikolić koja je podelila video sa slikama sa jučerašnjeg glasanja i srpskom himnom "Bože pravde". Ana je imala potrebu da zahvali zemljama koje su stale uz Srbiju ili bile uzdržane.

Međutim, video koji je pevačica podelila na društvenim mrežama učinio ju je metom mrzitelja sakrivenih iza tastaure. 

- Bila si jedna od mojih najdražih pjevačica godinama. Ali to što tako javno daješ njima za pravo i veličaš ih ideš na anfolou za sva vremena kao i Kerleuša. Pjevačima nije mjesto u politici. Ne zasluzuješ da marku u Bosni zaradiš više i da te ijedan Bosanac sluša. -

Drugi komentar glasio je: - Ne treba ti dati da zakoračis u Bosnu i Hercegovinu, a ne da bi zapjevala i pare uzimala odavde", samo su neki od komentara Bošnjaka u kojima su se trudili da uvrede Anu ali i ceo srpski narod. -

Informer

 

Pojedini Srbi pokušali su da razumno razgovaraju, pa je tako jedan korisnik interneta napisao:

- Ne bi trebalo širiti mržnju, ali nisu svi zločinci kažnjeni. Orić je pušten, bez obzira nato što je srpskim ženama i deci sekao glave, udove, silovao? To radi vojska?! Rat nikom nije brat, i u takvim uslovima je normalno da se dve vojske bore, zna se i kako. A šta civili imaju sa tim? Oni bi trebalo da budu zaštićeni - glasi jedan od komentara.

Ipak, na ovo argumentovano obraćanje razularena gomila nastavila je da reaguje još ružnije, pa je tako bilo i onih koji su pozvali da na masovne prijave Aninog profila kako bi joj blokirali nalog na Instagramu.