Autor: Informer/K.Ć.

24.05.2024.

21:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ova pesma ju je proslavila, a bila je namenjena meni": Pevačica progovorila o velikom hitu Rade Manojlović, pa otkrila istinu

Rada Manojlović je stekla popularnost u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a svoju karijeru je krunisala pesmom "Nikada više".

Kako se sada saznalo, pomenuti hit je bio pisan za Ivanu Šašić, ali zbog privatnih problema, ona ju je prepustila zvezdi u usponu.

- Pesma „Nikada više" je urađena za mene. Braja (Dragan Brajović) ju je napisao za mene i ta pesma je bila kod mene dugo. Tada sam bila trudna sa prvim sinom, gde sam imala zdravstvene probleme. U tom momentu sam rekla Braji da ne bih snimala ništa - rekla je Ivana.

Informer

 

Po njenom mišljenju, od Manojlovićeve je pesma napravila zvezdu.

- Ta pesma je otišla kod Rade Manojlović i napravila zvezdu od nje. Imaš u životu uvek onu priču „nije kome je rečeno, nego kome je suđeno" – zaključila je ona za "Grand".

Podsetimo, Ivana Šašić je nedavno otvorila dušu i progovorila o osudama koje je doživela kada je ostala u drugom stanju. Većina ljudi je smatralo kako bi trebala da se posveti karijeri, ali je pevačica ipak odlučila da se ostvari kao majka.