25.05.2024.

08:41

Foto: Foto: Printscreen Instagram

Džet set

Sin Dragane Mirković se seli u Srbiju? Marko razočaran Austrijom, evo šta mu najteže pada (FOTO)

Kada je Dragana Mirković saopštila da se razvodi posle 24 godine braka od biznismena Tonija Bijelića i njihova deca Manuela i Marko našli su se u žiži javnosti.

Naslednici folk zvezde dugo su izbegavali svetla reflektora i trudili se da privatni život čuvaju daleko od očiju javnosti. Međutim, Marko je postao veoma aktivan na društvenim mrežama, a sada je svojim pratiocima otvoreno odgovorio na sve što ih zanima. Oni su se najviše interesovali za njegova iskustva sa automobilima, ali bilo je i veoma ličnih pitanja, na koja je Marko otvoreno odgovorio.

Informer

 

Tako je mladi Bijelić priznao da bi se rado vratio u Srbiju jer mu se u Austriji više ne sviđa kako omladina gleda na život i vrednosti. 

- Ako Austrija nastavi ovim putem, dolazim uskoro - istakao je Bijelić, a onda otkrio šta mu se ne dopada u Austriji, a šta mu se sviđa u Srbiji: 

Informer

 

Kako je istako prave vrednosti u Austriji su se izgubile.

- U ovoj džavi više niko ne veruje u Boga. devojke se ugledaju na OnlyFans modele i influenserke. A muškarci ne znaju šta znači biti muškarac...- razočaran je Marko u kom pravcu je krenulo austrijsko društvo. 

Iako se nedavno pisalo da je Marko u vezi sa atraktivnom brinetom Anastasijom Dijanović, on je na pitanje pratilaca da li ima devojku odgovorio odrično.

Informer

 
Markove pratioce zanimalo je i gde izlazi, na šta je Draganin naslednik odgovorio da uopšte ne izlazi i da se može videti jedino u crkvi ili teretani.